;)

Japp nu sitter man på bussen till Sthlm :D ska köra en shopping tur inför sommarn ;)
Jag åker ju på måndag också, börjar bli skit nervös :(
Ja saknar redan alla älskade som jag har hemma i gamla Gävle :( <3

Ska försöka skriva så ofta jag kan, puss på er ;* <3


Jajamen! :)

Ja här kommer några bilder ifrån midsommar, har inte haft tid att lägga in dem tidigare ;) <3

Kommer säkert lägga in fler bilder sen ;)


midsommar!

Idag äre midsommar, den firades i brynäs med dem bästa, Ralle, Nino, Hanna, Dejan och nåra till :) vi har spelat fotboll, dansat och gjort alla möjliga saker ;)
neh nu ska jag sova, hörs sen
Puss o hej ;) <3

Onsdag morgon!!

Klockan är halv 6 på morgonen, det är sommar lov och jag sitter på bussen imot Sandviken och ska köra ett praktik pass på 11 timmar yippee!!
Hade verkligen ingen lust att gå upp ur sängen imorse, jag dygnade inatt för ja va inte trött, fast så klart så blev man ju trött precis när man skulle kliva upp. Om jag hade lust att gå om hela första året på gymnasiet så skulle jag ju skitit i att gå idag men det gick ju inte, ni ser om jag inte har alla timmar på praktiken så får jag ett F i praktik och om jag får ett F så får jag F i hela 1 an och då måste man ju gå om så det var ju bara att kliva upp om jag säger så...Ni ska alla veta att ni är glada att ni har sommar liv, mitt riktiga sommar lov börjar efter idag...
Sista saken för nu är ju att så klart så är det världens dimma ute bara för att jag ska upp tidigt, jag kan knappt se nånting 50 m framför mig -.-

Nu får vi hoppas att jag överlever idag, önska mig lycka till!!
Kram <3


allmän delning!

Jo min åsikt om förhållande och kärlek är att man inte kan älska någon annan på riktigt om man inte älskar sig själv först. Varför? Jo för att om du inte tror på dig själv, och är trygg i dig själv så kan man inte älska någon annan.


sommar lov!

ja nu är det sommar lov!
kan ju säga att det börjat ganska bra ;)
Fredags: syrran tog studenten så va hemma med släckten o fika på dan men på kvällen blev det fest på Gävle Strand som slutade i Andersberg.
Lördag: blev det än större fest i Gavle Strand med typ 3 x mer folk än dagen innan. det blev ganska sent, sov hos en kompis i brynäs o kom hem dit ungefär runt halv 6 på morgonen, senblev det ju lite mys på kvällen!! men det kan vi ta upp en annan gång ;) så man somnade ungefär runt halv 9 och blev väck runt 10 av en smäll i ryggen, så man var ganska trött på söndan.
så i söndags så var alla utom jag bakis ;) så alla chillade på Brynäs för ingen orkade gö nå mer än de :)
Idag har också varit en ganska chill dag, har varit med lollo, vi har typ promenerat, pratat o kollat på film :P
Nu sitter man vi datan o kollar runt lite va som hänt i helgen ;)
ses senare då :)
Puss <3
hehe ;)

Ja det är ju inte helt fel att få sånna här komentarer lite då o då ;) <3


saknar dig <3


Trök helg!

Ja den här helgen har ju inte vart den bästa kan man ju säga. Jag jibbade i lördags + att det har regnat hela helgen. Skit drygt. Så jag har alltså jobbat, och sovit hela helgen, jag har vell gått ut i nån timme och träffat Lollo men det var vell inge nytt precis.
Neh nu ska jag ut på en spring tur kanske ;)
Puss på er! <3