Trött......

Ja nu har skolan börjat och jag kan ju inte säga att jag älskar det precis :P 
Idag kan ha varit en av dem tråkigaste dagar i mitt liv, jag började halv 1 och slutade halv 4, altså 3 timmar i skolan :P Jeanett höll på att skola in alla nya ettor så vi tvåor satt på en stol och lyssnade på musik i 3 timmar, det var ju inte det roligaste. 
Idag fyllde Elin år så jag, Emma och Linnea följde med Elin hem för att käka tårta ;) 
Vi käkade, speladekubb och gick till en fin sjö ganska nära Elins hus, det var en trevlig dag må jag säga :) 
 
Nu är det slappmode på soffan till en mysig film som heter The last song. den är sårglig men kan inte sluta titta på den. Jag råder er att se den :D 

Ja nu ska jag sjunka in i min film :) 

Puss o kram <3

BLÄÄÄÄ

Japp skolan börjar om 6 dar, skit otaggad e man kan ja lova er. 
Just nu sitter man hos Dejan och Nino, förmodligen blire fest ikväll ;) 

Igår va man även på fest hos Robin. det bar kul så länge det varade men kvällen slutade inte bra, det blev jätte mycke bråk som man tyvär va inblandad i!!!!! Det värsta e vell att de bah vah mellan kompisar (bästisar kan man nästan säga) har inte vart så där arg på länge kan ja säga. 

Neh nu ska jag gå ner igen, alla tycker ja e så tråkig som bloggar -.- 

Love ya ;) <3 

Hanna Malin Eklöf <3

Hanna är den underbaraste person jag känner, hon har världens humor, hon är snäll, omtänksam, hjälpsam, ett bra stöd, ja underbar helt enkelt. 
Vi har ju inte kännt varan så länge men jag vet redan nu att du är en av dem bästa kompisar jag någonsin har haft. Vi lärde känna varandra på sista april, man kan säga att vi skapade vårat fösta minne där, när boysen bestämde sig för att vi skulle ha en fest på Måsberget (med andra ord skogen) -.- man kan ju inte säga att vi girls gillade den ideen eftersom vi hade klackskor och vela röja. Vi satt uppe i skogen i boysens träkoja dem hade byggt ett tag senare och kollade på när dem grillade korv i en kundvagn. Som tur var så hade vi ett litet plank på marken som blev det nya dansgolvet, där jag och Hanna spenderade mästa dels av kvällen. Det var en av dem bästa kvällarna av mitt liv eftersom jag fick lära känna dig! 
Nu är det ju sommar lov 2012, och jag kan ju säga helt säker att sommarns bästa minnen är på grund av att de va du som gjorde dem till dem bästa, om inte du hade varit där så fanns det inte så mycket att skryta om. 
 
Hanna Malin Eklöf det är du som har gett ljus till året 2012, i Februari trodde jag att jag aldrig skulle överleva 2012 men sen i April så tog du med solen och hoppet tillbaka till mitt liv! Jag kommer aldrig kunna tacka dig för ur mycket du hjälpt mig :) 

Tack för allt hjärtat, älskar dig :) <3<3<3
 
 
 

hur man tolkar en killes sms!

 
1. Han skriver jättekorta sms
Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. Vi skriver  "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.
 
2. Han kommer med bortförklaringar
Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.
 
 
3. Han använder ofta Smileys
Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.
 
4. Han skriver en jävla avhandling
Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.
 
5. Det tar skitlång tid innan han svarar
Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.
 
6. Han ger dej gulliga smeknamn
Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.
 
7. Han "råkade" skicka fel
Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.
 
8. Han ställer frågor
Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.
 
9. Han messar mig bara på fyllan
Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.
 
10. Han messar inte alls
Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom